La Terreur – Terrorin aika

Terrorin aika (ransk. La Terreur) on nimitys Ranskan vallankumouksen radikaaleimmalle ja väkivaltaisimmalle vaiheelle vuosina 1793-1794, jolloin arviolta 35000-40000 kuoli poliittisten puhdistusten nimissä. Sana terrorismi tarkoittaa pelon ja kauhun aiheuttamista. Terrorismia eli kauhun aiheuttamista käytetään niin vallan ja auktoriteettien lujittamiseen kuin horjuttamiseenkin.

Ensimmäisenä terroristina on pidetty Guy Fawkesia, joka yritti räjäyttää Englannin parlamentin ja surmata kuninkaan vuonna 1605. Terrori-iskun takana olivat jesuiitat, minkä johdosta englantilaiset kielsivät paavillisen koulutuksen vuonna 1628. Ensimmäiseksi terroristijärjestöksi on kutsuttu jakobiineja, jotka aloittivat Ranskan vallankumouksen ja terrorin ajan. Heitä johti illuminaatti Adam Weishaupt. Myös vallankumouksellinen ateistifilosofi Voltaire (François-Marie Arouet) oli jesuiittojen kasvattama, kuten Weishauptkin. Terrorin aika aloitti muita vallankumouksia sekä muun muassa ensimmäinen maailmansota alkoi terrori-iskulla, kun Black Hand salaseuran jäsen tappoi Itävalta-Unkarin arkkiherttuan Frans Ferdinandin.

Nykyinen “rationaalinen” aika alkoi terrorin ajalla, mitä ateistit kutsuvat kansanvallan ja ihmisoikeuksien perustaksi. Jesuiittayliopiston professorin Carroll Quigleyn mukaan vastakkainasettelu on elinehto nykyiselle yhteiskunnalle (Dissent: do we need it).  Quigley tiesi mistä puhui, sillä hän seurasi läheltä Round Table-järjestöjä 1900-luvulla.  Ranskan vallankumouksen jälkeinen politiikka ja aatteet ovat noudattaneet hegeliläistä dialektiikkaa, missä vastavoimat kuljettavat kohti päämäärää, synteesiä. Alber Pike, yksi suurimmista vapaamuurareista, paljasti kirjeessään jesuiittojen poliittisen ja ideologisen päämäärän:

Päästämme irti nihilistit ja ateistit ja kiihotamme esiin hirmuisen sosiaalisen mullistuksen, joka kauheudessaan tulee selvästi näyttämään ehdottoman ateismin, raakuuden alkulähteen ja kaikkein verisimmän sekasorron vaikutuksen. Silloin kansalaiset kaikkialla, velvoitettuina puolustamaan itseään vallankumouksellisten vähemmistöä vastaan, tulevat hävittämään nämä sivilisaation tuhoajat, ja suuret kansanjoukot, kristinuskon pettäminä, … tulevat vastaanottamaan puhtaan valon Luciferin puhtaan opin yleismaailmallisen ilmestymisen kautta … kristinuskon ja ateismin tuho. Molemmat valloitettu ja hävitetty samalla kertaa. (Des Griffin, Fourth Reich of the Rich, s. 71, 72)

On merkittävää, että Albert Pike kertoi kirjeissään muun muassa maailmansodista ja Israelin valtion perustamisesta jo 1800-luvulla. Piken tiedot ovat yksi vahva esimerkki siitä, kuinka Rooman henki, saatanallinen valta maanpäällä on hallinnut historian kulkua ja vastavoimien nousuja.

Ilm. 9:11 Niillä oli kuninkaanaan syvyyden enkeli, jonka nimi hebreaksi on Abaddon ja kreikaksi Apollyon.

Apollyon tarkoittaa tuhoajaa, mikä kuvaa aikamme terrorismia. Ateismista tuli ensimmäinen terroria levittävä vastavoima, mikä siirsi ihmiskunnan ajanjakson lopun aikaan. Tänä päivänä terrorismi taas on palannut pitkälti katolisen kirkon juurille islamiin, mikä on toinen merkittävä syvyyden voima.

Samalla länsimaissa poliittinen aktivismi kiinnittää huomion sosiaalisiin ja ekonomisiin ongelmiin, mihin myös maallistuneet kirkot ovat keskittyneet. Humanistisen filosofian mukaan ihmiskunnan pelastus saavutetaan poliittisten toimien ja sosiaalisen omantunnon uudistuksen kautta. Tähän teosofiseen spiritualistis-humanistiseen filosofiaan yhtyvät niin YK kuin tämän päivän laodikean kirkotkin ekumeniassaan.

Nykyaikainen vallankumousryhmä Anonymous pitää tunnuksenaan Guy Fawkesin naamiota, joka tuli suosituksi elokuvasta V niin kuin verikosto. 

Matt. 24:7-8 Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin. Mutta kaikki tämä on synnytystuskien alkua.

On selvää, että terrorismi tulee olemaan keskeinen osa maailman tapahtumia aina antikristuksen valerauhaan asti. Kristityn ase tähän kauhun aiheuttamiseen on vahva luottamus Jumalan sanaan sekä varautuminen; viimeisen jumalattoman vallankaappausyrityksen jälkeen ohjat ottaa maailman todellinen hallitsija Jeesus Kristus, jonka kautta maailmankaikkeus on alkujaankin luotu.

Luuk. 21:34-36 Mutta pitäkää vaari itsestänne, ettei teidän sydämiänne raskauta päihtymys ja juoppous eikä elatuksen murheet, niin että se päivä yllättää teidät äkkiarvaamatta niinkuin paula; sillä se on saavuttava kaikki, jotka koko maan päällä asuvat. Valvokaa siis joka aika ja rukoilkaa, että saisitte voimaa paetaksenne tätä kaikkea, mikä tuleva on, ja seisoaksenne Ihmisen Pojan edessä.

One thought on “La Terreur – Terrorin aika

Leave a comment